Verkooptentoonstelling

16 t/m 25 juni 2017

De afgelopen periode heeft WG Kunst drie (strip) tekententoonstellingen georganiseerd onder de titel ‘Tekenmania’. Deze kunstprojecten hadden telkens een ander thema. De eerste aflevering ging over de Geschiedenis van het WG terrein (het voormalig ziekenhuis met paviljoen 3 (psychiatrie)), de tweede had Dummy’s (lege boeken) als inspiratiebron en de derde aflevering met als thema ‘Monsters’ bracht het tijdschrift ‘Monster’ voort.

Om deze tekenaars in het Jubileumjaar van WG Kunst nog eens extra onder de aandacht te brengen heeft WG Kunst de deelnemers van deze Tekenmaniaprojecten uitgenodigd om samen een nieuwe tentoonstelling te maken. Er komen tekeningen, stripverhalen en illustraties. De tentoonstelling is gericht op de verkoop van originele tekeningen en illustraties. Er is geen vast thema: de kunstenaars zijn vrij in de keuze van hun werk.

WG Kunst nodigt alle liefhebbers van illustraties en tekeningen uit om naar de tentoonstelling te komen kijken en hun slag te slaan. De verkooptentoonstelling is tien dagen te zien bij WG Kunst.

Deelnemend kunstenaars o.a.:

Tommy A
Merel Barends
Ebelina Brethouwer
Jeroen Funke
Eliane Gerrits
Femke van Heerikhuizen
Lotte Klaver
Stella de Kort
Farida Laan
Lae Schäfer
Anne Stalinski
Aart Taminiau
Mat Vaassen
Marjolein Verbruggen
Wasco
Peter de Wit

OPENING vrijdag 16 juni van 17.00 – 19.00
tentoonstellingsperiode 17 t/m 25 juni 2017
dagelijks geopend 13.00-17.00 behalve op maandag

U bent van harte uitgenodigd om de tentoonstelling te komen bezoeken!

WG Kunst
Marius van Bouwdijk Bastiaansestraat 28
1054 SP Amsterdam (Wilhelmina Gasthuisterrein)
020 6161515
www.wgkunst.nl