verwacht Op Drift

In de zomer van 2018 presenteert WG Kunst onder de titel ‘Op drift’ een kunstroute in Amsterdam Oud-West.

Hedendaagse beeldend kunstenaars presenteren in onderlinge samenhang hun werk dat verbonden is met het thema Op drift. Zij reageren ieder op hun eigen manier. Sommigen bieden in hun werk een tegenwicht aan de turbulenties in de samenleving door aandacht te vragen voor intimiteit en kwetsbaarheid, of door het geven van een rustpunt. Anderen geven op strijdlustige wijze commentaar. WG Kunst beschouwt het als een unieke kans om het werk van deze kunstenaars in onderlinge samenhang zó toegankelijk aan een breed publiek te kunnen laten zien.

Barbara Broekman – Jeroen Kee – Lies Dessens – Caren van Herwaarden – Gijs Assmann – Annemieke Gerrist – Marianne Theunissen –  Carlijn Voorneveld – Mari Shields

De kunstroute leidt naar vier bijzondere plekken in Amsterdam Oud-West. De kunstwerken in de openbare ruimte zijn elke dag te bezichtigen. Daarnaast is in WG Kunst een overzichtstentoonstelling: van elke deelnemend kunstenaar is een werk te zien.

WG Kunst is geopend dinsdag t/m zondag 13.00-17.00 uur.

Programma Opening zaterdag 23 juni 2018 start kunstroute Op drift

Onder begeleiding van performance artist David Bernstein wordt de kunstroute gelopen.

WG Kunst: – performances – Lies Dessens (computeranimatie) – Mari Shields (beeld) –Carlijn Voorneveld (film/performance)  – beeldende kunst – Annemieke Gerrist (poëzie).

Pesthuislaan – beeldhouwwerk Mari Shields

23 juni tot en met 2 september 2018

Lab 111 – Jeroen Kee (installatie), Caren van Herwaarden (beeld), Gijs Assmann (beeld), Marianne Theunissen (film/performance), Carlijn Voorneveld (film/performance)

De Hallen – Jeroen Kee, Barbara Broekman.

 

N.B. tentoonstelling in WG Kunst van 23 juni tot en met 15 juli 2018

De Kunstroute loopt van zaterdag 23 juni tot en met zondag 2 september 2018

 

WG Kunst

Marius van Bouwdijk Bastiaansestraat 28

1054 SP Amsterdam

www.wgkunst.nl

020 6161515

wgkunst@wgkunst.nl