WG Kunst presenteert 16 x Liefde

Groepstentoonstelling over het belangrijkste onderwerp in het leven… WG Kunst wil de komende jaren een aantal GROTE ONDERWERPEN behandelen in haar jaarlijkse groepstentoonstelling. Als eerste heeft WG Kunst voor LIEFDE gekozen.

Via de sociale media heeft WG Kunst kunstenaars opgeroepen hun werk in te zenden en enkele kunstenaars uitgenodigd om aan de tentoonstelling deel te nemen.

In totaal zestien kunstenaars tonen liefde in de vorm van tekeningen, schilderijen, foto’s, (wand)sculpturen, installaties, keramiek en sieraden. Niet elke interpretatie van liefde laat zich op het eerste gezicht vangen: veelal wordt pas bij nadere beschouwing het verband met liefde zichtbaar. En om welke liefde gaat het eigenlijk? Figuratief werk en plastische uitwerking komen samen met een abstracte benadering van het onderwerp.

De afgelopen vier jaar heeft WG Kunst telkens aan het begin van de zomer een groepstentoonstelling georganiseerd rond een kleur. Na Oranje, Blauw en Geel in de voorafgaande jaren vond vorig jaar ter afsluiting de tentoonstelling Rood plaats.

De huidige tentoonstelling Liefde is de eerste in een veelbelovende reeks.

WG Kunst nodigt iedereen van harte uit om de tentoonstelling te komen bezoeken.

Met Monica Aerden, Paulien van der Bel, Marieke Bolhuis, Mohamed Bouyzgarne, Chantal Breukers, Paul Bulika, Marit Dik, Maartje Jaquet, Rick Keijzer, Beth Namenwirth, Anne van de Pals, Carola Rombouts, Mari Shields, Ingeborg Vandamme, Pauline Wiertz en Ron Zijlstra.

 

< Archief