Van 6 t/m 15 april is WG Kunst het podium voor het werk van Jesse Strikwerda. WG Kunst heeft hem uitgekozen om zijn werk te presenteren in het kader van de oproep voor ‘Een goed idee’.

Jesse Strikwerda is een veelbelovende jonge illustrator en tekenaar. In zijn werk onderzoekt hij het hedendaagse mensbeeld in de digitale cultuur. Vanuit zijn illustraties kijkt hij naar de virtuele werkelijkheid.

‘Door middel van sociale media onderhouden wij onze relaties, komt het nieuws tot ons en zoeken we naar erkenning en waardering. In hoeverre hebben wij controle over ons leven in de digitale wereld? Hoe wordt onze identiteit gevormd door de sociale media en wat zijn de schaduwkanten ervan? Hierbij is het stellen van de vraag belangrijker dan het antwoord’.

In dit kunstproject in WG Kunst toont Strikwerda een aantal originele tekeningen, deels digitaal gemaakt en een Virtual Reality Installatie, waarin bezoekers met behulp van een Occulus Rift een individuele ervaring in de digitale wereld kunnen meemaken.

U bent van harte welkom deze tentoonstelling te komen bezoeken!

 

OPENING vrijdag 6 april 2018 van 17.00-19.00

Tentoonstellingsperiode 7 t/m 15 april 2018

open di t/m zo13.00-17.00 (ma gesloten).

 

WG Kunst

Marius van Bouwdijk Bastiaansestraat 28

1054 SP Amsterdam

www.wgkunst.nl

020 6161515

wgkunst@wgkunst.nl