“ Ieder mens is gelijk aan alle andere mensen en tegelijkertijd uniek”.

Dat geldt ook voor kunstenaars. In de Hollandse Aquarellistenkring, opgericht in 1945, zijn zevenenvijftig professionele kunstenaars verenigd, die met elkaar gemeen hebben dat ze waterverf gebruiken, maar die verder ieder haar of zijn volstrekt eigen werkwijze, opvatting, stijl en onderwerpkeuze hebben. Het enige criterium voor het lidmaatschap van de Hollandse Aquarellistenkring is de kwaliteit van het werk. Dat maakt tentoonstellingen van de Hollandse Aquarellistenkring tot een feest van licht en kleur, van figuratie en abstractie, van variëteit en kijkplezier.

Twintig leden van de Hollandse Aquarellistenkring tonen in WG Kunst elk vier werken. Twee van hen laten daarnaast ook sculpturen zien. Als gastexposanten zijn Pieter Holstein en Marena Seeling uitgenodigd om deel te nemen aan de tentoonstelling.

De deelnemend kunstenaars zijn  Jonika Aalders, Evert Salis, Margreet Bouman, Theo Linnemann, Cécile Hessels, Bert Osinga, Ellen ten Kroode, Bram Stoof, Geeske Walsma, Gijs Assmann, Ineke van Haalen,  Kees Slegt, Loes Groothuis, Rudolf Valster, Joanna Quispel, Theo de Feyter, Wendelien Schönfeld, Pien Hazenberg en Sipke Huismans

 

OPENING vrijdag 10 november 2017 van 17.00–19.00

De tentoonstelling wordt geopend door Sipke Huismans en Sputnik2

Tentoonstellingsperiode 10 november t/m 19 november 2017

Openingstijden dinsdag t/m zondag  13.00 – 17.00

 

WG KUNST

Marius van Bouwdijk Bastiaansestraat 28

1054 SP Amsterdam

www.wgkunst.nl

020 6161515