FUTUROPOLIS –Tekenmania IV

 

8 mei t/m 3 juni 2018

In de periode van 8 mei t/m 3 juni 2018 vindt in WG Kunst het kunstproject ‘FUTUROPOLIS’ plaats. Acht dagen lang gaan zes gerenommeerde kunstenaars/striptekenaars aan het werk in de ruimte van WG Kunst. Samen ontwikkelen zij ideeën en werken deze uit. Het resultaat is een verrassende tentoonstelling die ook zal uitmonden in een publicatie (oplage van 500 exemplaren), die op de Finissage van de tentoonstelling zal worden gepresenteerd.

Futuropolis is een commentaar op de toekomst. Een experimenteel laboratorium waarin zes kunstenaars in acht dagen live onder hoge druk een tentoonstelling vanuit het niets opbouwen met geheel nieuw werk, met de nadruk op het medium strip. Het geheel staat onder de bezielende leiding van Wasco, curator/deelnemer.

De openbare werkperiode is van woensdag 9 tot en met vrijdag 18 mei. Deze periode is voor publiek toegankelijk. Elke middag tussen 13.00-17.00 zijn bezoekers welkom om het maakproces van dichtbij mee te maken.

Deelnemend kunstenaars zijn:

Hein de Kort

Maaike Hartjes

Ludwig Volbeda

Joost Halbertsma

Marlyn Spaaij

Wasco

 

Openbare werkperiode 9 t/m 17 mei 2018 13.00-17.00

OPENING tentoonstelling 18 mei 17.00-19.00

Tentoonstellingsperiode 19 mei t/m 3 juni 2018 13.00-17.00

Dinsdag 29 mei 20.00 Pinkie Pienter Apreciation Society

De Pinkie Pienter Apreciation Society is een hoogst exclusieve club van specialisten op het gebied van de serieel getekende kunst

Op een avond onder leiding van deze specialisten wordt men getrakteerd op uitputtende uiteenzetting over details in obscure miskende meesterwerken

Iedere avond van de PPAS is mateloos boeiend en interessant

 

WG Kunst

Marius van Bouwdijk Bastiaansestraat 28

 

U bent van harte welkom om WG Kunst op enig moment te komen bezoeken!

Dit project is mede mogelijk gemaakt door: