FOLKJE NAWIJN
maakt tekeningen, gebaseerd op beelden en verhalen uit het verleden en oude culturen. Haar inspiratiebronnen zijn vormen uit de natuur, landschappen en figuren. Zij werkt met veel verschillende materialen en technieken. Op papier werkt zij met inkt, water, verf, houtskool en krijt.

Het ruimtelijk werk van Folkje Nawijn vertoont eenzelfde diversiteit. De ruimtelijke objecten zijn gemaakt van klei, takken, leer, touw en wat zij verder geschikt vindt om te gebruiken.

MYRIAM WEISZ
legt in haar schilderijen de rafelranden van de door de mens bebouwde omgeving bloot. Stille landschappen in de omgeving van een industrieterrein, verlaten bouwplaatsen, uitgestrekte waterpartijen en kale gronden.

Beelden van randstedelijke romantiek: onbestemde ruimten waarin je kunt dwalen. De schilderijen van Myriam Weisz roepen vooral vragen op: waar zijn we? Wat doen die mensen daar? Is het schilderij wel af?

 

U bent van harte uitgenodigd om deze gevarieerde tentoonstelling te komen bezoeken. De kunstenaars zijn bij de opening en gedurende de openingstijden aanwezig.

 

OPENING:
vrijdag 28 februari 17.00 – 19.00

zaterdag 1 en zondag 2 maart 13.00 – 17.00

 

< Archief