IN MEMORIAM

FABRICE (1961-2021)

 

Fabrice Hünd is in Amsterdam en daarbuiten bekend van zijn Megamozaïeken en wandschilderingen in de openbare ruimte en van zijn bezielde tekeningen en schilderijen.  Zijn eigenzinnige en authentieke  stijl van dansende lijnen, sprekende kleuren en fantasierijke figuren hebben hem onmiskenbaar een eigen gezicht gegeven in de kunstwereld.

Fabrice overleed onverwacht op 31 december 2021. Vanwege de toen geldende coronamaatregelen mochten er maar weinig mensen bij zijn uitvaart zijn.

Om Fabrice op kleurrijke wijze eer te betonen wordt in het weekend van 11 t/m 13 november 2022 in WG Kunst een overzichtstentoonstelling van zijn tekeningen en schilderijen ingericht. Een collectie van werk van Fabrice uit verschillende periodes van zijn leven zal hier te zien en te koop zijn.

Tijdens de opening van de expositie op vrijdag 11 november is er gelegenheid om alsnog een groet te brengen aan Fabrice.  Fabrice was innig geliefd als vader en levensgezel en een voor velen inspirerend mens. Hij zag zijn werk als ambacht, zette zich veelvuldig in voor goede doelen, was activist en sociaal begaan met het lot van vele noodlijdende individuen.

 OPENING
vrijdag 11 november 17.00 – 20.00

Openingswoord Gonny van Oudenallen

Geopend zaterdag 12 en zondag 13 november 13.00 – 17.00

 

WG Kunst
Marius van Bouwdijk Bastiaansestraat 28
1054 SP Amsterdam

www.wgkunst.nl

wgkunst@wgkunst.nl