Op 15 november wordt het nieuwe kunst-strip-tijdschrift ‘Aline” gepresenteerd, het resultaat van de intensieve werkperiode in WG Kunst in de laatste week van augustus 2019. Dit eerste nummer is gemaakt door de (strip) tekenaars Typex, Ludwig Volbeda, Wasco, Jeroen Funke, Anne Staal, Charlotte Dumortier, Shamisa Debroey en Sanne Boekel.

Tentoonstelling Doem II

Tegelijk met de presentatie van het tijdschrift worden de originele tekeningen uit het tijdschrift, tezamen met ander werk van de deelnemend kunstenaars, in een tentoonstelling in WG Kunst gepresenteerd. Deze tentoonstelling is het vervolg op de tentoonstelling aan het eind van de werkperiode in augustus van dit jaar.

Iedereen die via de Crowdfunding op voordekunst.nl de komst van het tijdschrift Aline met een financiële bijdrage van € 25 of meer heeft ondersteund, is van harte uitgenodigd om zijn/haar exemplaar van het tijdschrift en eventueel andere ‘beloningen’ tijdens de feestelijke opening op 15 november in WG Kunst in ontvangst te komen nemen.

Het nieuwe tijdschrift is uiteraard tijdens de opening en gedurende de tentoonstellingsperiode (en ook daarna) verkrijgbaar bij WG Kunst.

OPENING vrijdag 15 november van 1700 – 19.00 uur
tentoonstellingsperiode 16 t/m 24 november 2019
geopend dinsdag t/m zondag 13.00-17.00 uur

 

 

De tentoonstelling Aline

Geplaatst door Wg Kunst op Zondag 24 november 2019

 

WG Kunst
Marius van Bouwdijk Bastiaansestraat 28
1054 SP Amsterdam
www.wgkunst.nl
020 6161515

Dit project is mede mogelijk gemaakt door: