WG Kunst gaat vanaf woensdag 27 mei weer voorzichtig  open.

Wel zijn er enkele aanpassingen

  • Niet meer dan 6 bezoekers tegelijkertijd in de tentoonstellingsruimte
  • Openingstijden woensdag t/m zondag 13.00-17.00
  • 1 1/2 meter afstand houden. Er worden markeringen op de vloer gemaakt
  • WG Kunst houdt scherp toezicht op de naleving hiervan

In verband met de maatregelen die de Nederlandse regering zondag 15 maart jl. heeft afgekondigd in het kader van de bestrijding van het corona virus COVID-19 is WG Kunst vanaf dat moment gesloten geweest. Wij vonden het niet langer verantwoord om de expositieruimte open te houden. Dit heeft ingrijpende gevolgen voor de programmering gehad. De tweede week van tentoonstelling Rebellen & Dwarsdenkers is vervallen. De daaropvolgende Weekendsalons zijn voor onbepaalde tijd uitgesteld.Ook de teken- en schilderscursussen van WG Kunst voor volwassenen in de WG Kunst Werkplaats zijn stilgelegd. Vanaf 27 mei gaan onze deuren voorzichtig weer open met het kunst buurtproject Kattenstad (zie elders op de website)

.Bereikbaarheid
Wij, de medewerkers van WG Kunst, werken deze periode afwisselend thuis en op WG Kunst. Gedurende de openingstijden van de tentoonstelling vanaf woensdag 25 mei is tenminste een van ons aanwezig in WG Kunst. Wij zijn bereikbaar per mail wgkunst@wgkunst.nl  of 020 6161515 (woensdag t/m vrijdag).

Wij hopen jullie weer spoedig en in goede gezondheid in onze tentoonstellingsruimte te mogen ontvangen. Wij wensen wij jullie allen veel sterkte en een goede gezondheid.

namens WG Kunst
Rozé van Leemput
Alexandra Timmer
David de Visser