Dit kastje is een project van 3 buurtbewoners.

Soms is de toekomst zwart, dan weer wit maar er zit een stijgende lijn in.

Wij hebben dit vorm gegeven door zwart-witte beeldjes, van rechts naar links, op steeds hogere sokkeltjes te plaatsen.

Het beeldje links is van Indiaas speksteen – Aleid Kappers

Het beeldje midden is van Chinees speksteen – Hanneke Nanninga

Het beeldje rechts is van hard speksteen – Neelje de Kler

 

 

 

TERUGKIJKEN – ROB MULDERS

Toen WG-Kunst buurtbewoners uitgenodigde om ook een geel kastje te vullen stond ik vooraan. Ik kijk terug op een mooie relatie met WG-Kunst. Zo kijkt er nog steeds een kat vanuit mijn dakgoot terug naar jou en kan ik terugkijken op mooie workshops waar ik als begeleider van mijn kinderen met school naar toeging. Geboren in 1965 kan ik terugkijken op een leven vol muziek, cartoons en andere creatieve uitspattingen waarvan veel terug te kijken is op worteldrie.com.