Dit jaar bestaat WG Kunst 20 jaar en dat wordt natuurlijk gevierd. Voor het jubileum worden alle kunstenaars die de afgelopen 20 jaar bij WG Kunst hebben geëxposeerd uitgenodigd om mee te doen met een grote Jubileumtentoonstelling. Deze tentoonstelling vindt plaats in het weekend van 27 en 28 mei 2017.

Tegelijkertijd wil WG Kunst ook vooruit kijken: wat willen we de komende 20 jaar gaan doen en laten zien? Vanuit dit perspectief willen wij in 2018 een tentoonstelling maken waarin de Toekomst het overkoepelende thema is. WG Kunst is dan ook op zoek naar projecten waarin duurzaamheid, wetenschap en technologie in relatie tot kunst een belangrijke rol spelen. De impact van technologie wordt  steeds groter. Vanuit deze uitgangspunten worden er interessante projecten opgezet en wij willen deze graag laten zien aan het publiek.

WG Kunst is op zoek naar kunstenaars, uitvinders, visionairs en denkers voor een groepstentoonstelling. Het overkoepelende thema van de tentoonstelling is: duurzaamheid, kunst, wetenschap en technologie. Ken of ben jij iemand die hier mee bezig is en dat graag wil laten zien aan het publiek? Niets is te gek, dus schroom niet en stuur een mail naar wgkunst1@hotmail.nl

Wij kijken uit naar je reactie!