Vijf jonge kunstenaars tonen werk over thema’s rond seksueel plezier bij WG Kunst. De expositie is een initiatief van Wipsite, het online platform voor vernieuwende, positieve en kunstzinnige seksuele voorlichting

Voor een gezonde beleving van seksualiteit is het belangrijk om ook de leuke kanten van seks te benadrukken. Seksualiteit komt regelmatig negatief onder de aandacht. In het nieuws gaat het vaak over grensoverschrijdend gedrag en op scholen wordt meestal alleen aandacht besteed aan soa’s en ongewenste zwangerschappen. Deze tentoonstelling belicht seksualiteit op een informatieve en vernieuwende manier door gebruik te maken van meerdere kunstdisciplines.

Vijf multidisciplinaire kunstenaars werken ieder een onderdeel van seksueel plezier uit. Deelnemend kunstenaars zijn Imke Ligthart (fotograaf), Job Taks (videokunstenaar), Lennard Kok (illustrator), Marilyn Sonneveld (animator) en Matteo Mijderwijk (componist).

 

OPENING woensdag 22 november van 17.00-19.00

Tentoonstellingsperiode: 22 t/m 28 november 2017

Openingstijden dinsdag t/m zondag  13.00 – 17.00

Naast de expositie is donderdag 23 november een inhoudelijke avond over seksueel plezier met seksuoloog Rik van Lunsen (schrijver van het boek ‘Seks, een leven lang leren’) en een workshop Vingeren/aftrekken van Mail Female.

 

WG Kunst

Marius van Bouwdijk Bastiaansestraat 28

1054 SP Amsterdam

www.wgkunst.nl   020 6161515

 

nadere informatie bij Belle Barbé (Wipsite) 06 54654142